De Barbier van Deventer

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

De Barbier van Deventer in Deventer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over De Barbier van Deventer? Op Salons.nl lees je alles over De Barbier van Deventer uit Deventer.

Adresgegevens:
De Barbier van Deventer
Boxbergerweg 65
7412BC Deventer

Vennootschap onder firma (Vof.) De Barbier van Deventer is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente DEVENTER of elders in de provincie Overijssel? De Barbier van Deventer is opgericht in 20030707 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan De Barbier van Deventer bereiken op: 0570-611490. De Barbier van Deventer in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08117103. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met De Barbier van Deventer in Deventer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image