De Haarstylist, uw kapper aan huis

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

De Haarstylist, uw kapper aan huis in Leek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over De Haarstylist, uw kapper aan huis? Op Salons.nl lees je alles over De Haarstylist, uw kapper aan huis uit Leek.

Adresgegevens:
De Haarstylist, uw kapper aan huis
Nijenoertweg 47
9351HN Leek

Eenmanszaak De Haarstylist, uw kapper aan huis is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDENVELD of elders in de provincie Groningen? De Haarstylist, uw kapper aan huis is opgericht in 20050425 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan De Haarstylist, uw kapper aan huis bereiken op: 06-43153239. De Haarstylist, uw kapper aan huis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02088391. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met De Haarstylist, uw kapper aan huis in Leek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image