De Poatbekapperij

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

De Poatbekapperij in Leeuwarden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over De Poatbekapperij? Op Salons.nl lees je alles over De Poatbekapperij uit Leeuwarden.

Adresgegevens:
De Poatbekapperij
Dirk Zeperweg 2
8917AZ Leeuwarden

Eenmanszaak De Poatbekapperij is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEEUWARDEN of elders in de provincie Friesland? De Poatbekapperij is opgericht in 20050101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan De Poatbekapperij bereiken op: 0515-332481. De Poatbekapperij in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01106392. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met De Poatbekapperij in Leeuwarden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image