De Thuispedicure Kiers

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

De Thuispedicure Kiers in Groningen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over De Thuispedicure Kiers? Op Salons.nl lees je alles over De Thuispedicure Kiers uit Groningen.

Adresgegevens:
De Thuispedicure Kiers
Reddingiusweg 83
9744BJ Groningen

Eenmanszaak De Thuispedicure Kiers is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GRONINGEN of elders in de provincie Groningen? De Thuispedicure Kiers is opgericht in 20110531 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan De Thuispedicure Kiers bereiken op: 050-5569602. De Thuispedicure Kiers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 52834409. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met De Thuispedicure Kiers in Groningen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image