Diabetes Pedicure Drachten

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Diabetes Pedicure Drachten in De Wilgen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Diabetes Pedicure Drachten? Op Salons.nl lees je alles over Diabetes Pedicure Drachten uit De Wilgen.

Adresgegevens:
Diabetes Pedicure Drachten
Broekfinne 73
9213RM De Wilgen

Eenmanszaak Diabetes Pedicure Drachten is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SMALLINGERLAND of elders in de provincie Friesland? Diabetes Pedicure Drachten is opgericht in 20130819 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Diabetes Pedicure Drachten bereiken op: 0512-775642. Diabetes Pedicure Drachten in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 58546626. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Diabetes Pedicure Drachten in De Wilgen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image