Done by Nathalie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Done by Nathalie in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Done by Nathalie? Op Salons.nl lees je alles over Done by Nathalie uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
Done by Nathalie
De Baronie 58
2904XB Capelle aan den IJssel

Eenmanszaak Done by Nathalie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Done by Nathalie is opgericht in 20161110 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Done by Nathalie bereiken op: 010-2023252. Done by Nathalie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 67249299. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Done by Nathalie in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image