E. Bonnema – Herensalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

E. Bonnema – Herensalon in Hurdegaryp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over E. Bonnema – Herensalon? Op Salons.nl lees je alles over E. Bonnema – Herensalon uit Hurdegaryp.

Adresgegevens:
E. Bonnema – Herensalon
Burgemeester Drijberweg 26
9254BJ Hurdegaryp

Eenmanszaak E. Bonnema – Herensalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente TYTSJERKSTERADIEL of elders in de provincie Friesland? E. Bonnema – Herensalon is opgericht in 19840608 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan E. Bonnema – Herensalon bereiken op: 0511-476040. E. Bonnema – Herensalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01050909. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met E. Bonnema – Herensalon in Hurdegaryp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image