Footcare Beauty & Wax

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Footcare Beauty & Wax in Maastricht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Footcare Beauty & Wax? Op Salons.nl lees je alles over Footcare Beauty & Wax uit Maastricht.

Adresgegevens:
Footcare Beauty & Wax
Veldstraat 57
6227SW Maastricht

Eenmanszaak Footcare Beauty & Wax is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASTRICHT of elders in de provincie Limburg? Footcare Beauty & Wax is opgericht in 20180719 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Footcare Beauty & Wax bereiken op: 06-55172041. Footcare Beauty & Wax in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 72178515. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Footcare Beauty & Wax in Maastricht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image