Haar aan Huis by Evelien

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Haar aan Huis by Evelien in Gilze? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Haar aan Huis by Evelien? Op Salons.nl lees je alles over Haar aan Huis by Evelien uit Gilze.

Adresgegevens:
Haar aan Huis by Evelien
Burgemeester Molstraat 19A
5126TH Gilze

Eenmanszaak Haar aan Huis by Evelien is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente GILZE EN RIJEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Haar aan Huis by Evelien is opgericht in 20171103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Haar aan Huis by Evelien bereiken op: 06-20226610. Haar aan Huis by Evelien in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69992673. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Haar aan Huis by Evelien in Gilze.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image