Haarscherp Kapsalon voor dames en heren

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Haarscherp Kapsalon voor dames en heren in Spierdijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Haarscherp Kapsalon voor dames en heren? Op Salons.nl lees je alles over Haarscherp Kapsalon voor dames en heren uit Spierdijk.

Adresgegevens:
Haarscherp Kapsalon voor dames en heren
Beemd 33
1641LG Spierdijk

Eenmanszaak Haarscherp Kapsalon voor dames en heren is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente KOGGENLAND of elders in de provincie Noord-Holland? Haarscherp Kapsalon voor dames en heren is opgericht in 20080916 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Haarscherp Kapsalon voor dames en heren bereiken op: 06-20004492. Haarscherp Kapsalon voor dames en heren in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37144366. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Haarscherp Kapsalon voor dames en heren in Spierdijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image