Hairstrokes and More

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Hairstrokes and More in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Hairstrokes and More? Op Salons.nl lees je alles over Hairstrokes and More uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Hairstrokes and More
Wrightlaan 27
2497CN ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Hairstrokes and More is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Hairstrokes and More is opgericht in 20161024 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Hairstrokes and More bereiken op: 06-22720320. Hairstrokes and More in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 67128912. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Hairstrokes and More in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image