J.A. van Kleef, t.h.o.d.n. Hizi Hair

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

J.A. van Kleef, t.h.o.d.n. Hizi Hair in Wijk bij Duurstede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over J.A. van Kleef, t.h.o.d.n. Hizi Hair? Op Salons.nl lees je alles over J.A. van Kleef, t.h.o.d.n. Hizi Hair uit Wijk bij Duurstede.

Adresgegevens:
J.A. van Kleef, t.h.o.d.n. Hizi Hair
Peperstraat 21a
3961AR Wijk bij Duurstede

Eenmanszaak J.A. van Kleef, t.h.o.d.n. Hizi Hair is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente WIJK BIJ DUURSTEDE of elders in de provincie Utrecht? J.A. van Kleef, t.h.o.d.n. Hizi Hair is opgericht in (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan J.A. van Kleef, t.h.o.d.n. Hizi Hair bereiken op: 0343-431363. J.A. van Kleef, t.h.o.d.n. Hizi Hair in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30192052. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met J.A. van Kleef, t.h.o.d.n. Hizi Hair in Wijk bij Duurstede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image