Janet’s Pedicure Praktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Janet’s Pedicure Praktijk in Hoogland? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Janet’s Pedicure Praktijk? Op Salons.nl lees je alles over Janet’s Pedicure Praktijk uit Hoogland.

Adresgegevens:
Janet’s Pedicure Praktijk
Lage Geeren 25
3828TB Hoogland

Eenmanszaak Janet’s Pedicure Praktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMERSFOORT of elders in de provincie Utrecht? Janet’s Pedicure Praktijk is opgericht in 20150123 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Janet’s Pedicure Praktijk bereiken op: 06-22956724. Janet’s Pedicure Praktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62514938. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Janet’s Pedicure Praktijk in Hoogland.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image