Jentl schoonheidsverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Jentl schoonheidsverzorging in Hardenberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Jentl schoonheidsverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Jentl schoonheidsverzorging uit Hardenberg.

Adresgegevens:
Jentl schoonheidsverzorging
Boterbloem 95
7772NB Hardenberg

Eenmanszaak Jentl schoonheidsverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HARDENBERG of elders in de provincie Overijssel? Jentl schoonheidsverzorging is opgericht in 20110914 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Jentl schoonheidsverzorging bereiken op: 06-20808177. Jentl schoonheidsverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53539079. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Jentl schoonheidsverzorging in Hardenberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image