Jessy’s Naildesign

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Jessy’s Naildesign in Hendrik-Ido-Ambacht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Jessy’s Naildesign? Op Salons.nl lees je alles over Jessy’s Naildesign uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Adresgegevens:
Jessy’s Naildesign
Van der Weddenhof 2
3342VS Hendrik-Ido-Ambacht

Eenmanszaak Jessy’s Naildesign is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HENDRIK-IDO-AMBACHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Jessy’s Naildesign is opgericht in 20070903 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Jessy’s Naildesign bereiken op: 06-23029823. Jessy’s Naildesign in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24420738. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Jessy’s Naildesign in Hendrik-Ido-Ambacht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image