Kapsalon Finishing Touch

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon Finishing Touch in Leeuwarden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon Finishing Touch? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon Finishing Touch uit Leeuwarden.

Adresgegevens:
Kapsalon Finishing Touch
Willem Lodewijkstraat 147
8933BM Leeuwarden

Eenmanszaak Kapsalon Finishing Touch is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LEEUWARDEN of elders in de provincie Friesland? Kapsalon Finishing Touch is opgericht in 20150320 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kapsalon Finishing Touch bereiken op: 06-42193773. Kapsalon Finishing Touch in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62915142. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon Finishing Touch in Leeuwarden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image