Kapsalon ‘in Weer & Wind’

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Kapsalon ‘in Weer & Wind’ in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kapsalon ‘in Weer & Wind’? Op Salons.nl lees je alles over Kapsalon ‘in Weer & Wind’ uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Kapsalon ‘in Weer & Wind’
Vredenburgersteeg 27
1012DZ Amsterdam

Eenmanszaak Kapsalon ‘in Weer & Wind’ is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Kapsalon ‘in Weer & Wind’ is opgericht in 19910104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kapsalon ‘in Weer & Wind’ bereiken op: 020-6204377. Kapsalon ‘in Weer & Wind’ in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 33225735. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kapsalon ‘in Weer & Wind’ in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image