Kim van Gent Pure Massage

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Kim van Gent Pure Massage in Bergen op Zoom? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kim van Gent Pure Massage? Op Salons.nl lees je alles over Kim van Gent Pure Massage uit Bergen op Zoom.

Adresgegevens:
Kim van Gent Pure Massage
Zuidsingel 20A
4611LJ Bergen op Zoom

Eenmanszaak Kim van Gent Pure Massage is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente BERGEN OP ZOOM of elders in de provincie Noord-Brabant? Kim van Gent Pure Massage is opgericht in 20110310 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kim van Gent Pure Massage bereiken op: 06-10266945. Kim van Gent Pure Massage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 52241343. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kim van Gent Pure Massage in Bergen op Zoom.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image