Kimo Huidverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Kimo Huidverzorging in Leeuwarden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Kimo Huidverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Kimo Huidverzorging uit Leeuwarden.

Adresgegevens:
Kimo Huidverzorging
Het Zool 12
8939BM Leeuwarden

Eenmanszaak Kimo Huidverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEEUWARDEN of elders in de provincie Friesland? Kimo Huidverzorging is opgericht in 20050511 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Kimo Huidverzorging bereiken op: 058-2129267. Kimo Huidverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01108602. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Kimo Huidverzorging in Leeuwarden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image