La base Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

La base Voetverzorging in Duiven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over La base Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over La base Voetverzorging uit Duiven.

Adresgegevens:
La base Voetverzorging
Colenbranderstraat 76
6921NH Duiven

Eenmanszaak La base Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DUIVEN of elders in de provincie Gelderland? La base Voetverzorging is opgericht in 20150220 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan La base Voetverzorging bereiken op: 06-46780498. La base Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62694502. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met La base Voetverzorging in Duiven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image