Linda Haar & Verzorging

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Linda Haar & Verzorging in Schaijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Linda Haar & Verzorging? Op Salons.nl lees je alles over Linda Haar & Verzorging uit Schaijk.

Adresgegevens:
Linda Haar & Verzorging
Baansteen 4
5374JS Schaijk

Eenmanszaak Linda Haar & Verzorging is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente MAASHORST of elders in de provincie Noord-Brabant? Linda Haar & Verzorging is opgericht in 20141021 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Linda Haar & Verzorging bereiken op: 06-52388737. Linda Haar & Verzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 61710032. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Linda Haar & Verzorging in Schaijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image