M. Stevens-Heller

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

M. Stevens-Heller in Musselkanaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over M. Stevens-Heller? Op Salons.nl lees je alles over M. Stevens-Heller uit Musselkanaal.

Adresgegevens:
M. Stevens-Heller
Horsten 52
9581TE Musselkanaal

Eenmanszaak M. Stevens-Heller is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente STADSKANAAL of elders in de provincie Groningen? M. Stevens-Heller is opgericht in 19930628 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan M. Stevens-Heller bereiken op: 0599-417035. M. Stevens-Heller in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02330335. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met M. Stevens-Heller in Musselkanaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image