Marcella’s Haarstyling

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Marcella’s Haarstyling in Hallum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Marcella’s Haarstyling? Op Salons.nl lees je alles over Marcella’s Haarstyling uit Hallum.

Adresgegevens:
Marcella’s Haarstyling
Ljouwerterdyk 8
9074AA Hallum

Eenmanszaak Marcella’s Haarstyling is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NOARDEAST-FRYSLâN of elders in de provincie Friesland? Marcella’s Haarstyling is opgericht in 20150921 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Marcella’s Haarstyling bereiken op: 06-53973480. Marcella’s Haarstyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64205010. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Marcella’s Haarstyling in Hallum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image