Massagepraktijk Care for Wellness

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Massagepraktijk Care for Wellness in Klazienaveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Massagepraktijk Care for Wellness? Op Salons.nl lees je alles over Massagepraktijk Care for Wellness uit Klazienaveen.

Adresgegevens:
Massagepraktijk Care for Wellness
Valkruid 23
7891WG Klazienaveen

Eenmanszaak Massagepraktijk Care for Wellness is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente EMMEN of elders in de provincie Drenthe? Massagepraktijk Care for Wellness is opgericht in 20140613 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Massagepraktijk Care for Wellness bereiken op: 06-23618388. Massagepraktijk Care for Wellness in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 60856556. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Massagepraktijk Care for Wellness in Klazienaveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image