Massagesalon Jeanine

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Massagesalon Jeanine in Middelharnis? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Massagesalon Jeanine? Op Salons.nl lees je alles over Massagesalon Jeanine uit Middelharnis.

Adresgegevens:
Massagesalon Jeanine
Dieklaan 35
3241SB Middelharnis

Eenmanszaak Massagesalon Jeanine is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente GOEREE-OVERFLAKKEE of elders in de provincie Zuid-Holland? Massagesalon Jeanine is opgericht in 20120229 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Massagesalon Jeanine bereiken op: 0187-478704. Massagesalon Jeanine in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 54781809. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Massagesalon Jeanine in Middelharnis.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image