Melanie Foeh Hair & Make-up Artist

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Melanie Foeh Hair & Make-up Artist in Leiden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Melanie Foeh Hair & Make-up Artist? Op Salons.nl lees je alles over Melanie Foeh Hair & Make-up Artist uit Leiden.

Adresgegevens:
Melanie Foeh Hair & Make-up Artist
Marie de Lannoystraat 29
2331EE Leiden

Eenmanszaak Melanie Foeh Hair & Make-up Artist is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Melanie Foeh Hair & Make-up Artist is opgericht in 20150101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Melanie Foeh Hair & Make-up Artist bereiken op: 06-51634880. Melanie Foeh Hair & Make-up Artist in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62881671. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Melanie Foeh Hair & Make-up Artist in Leiden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image