Monique Houben Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Monique Houben Pedicure in Heythuysen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Monique Houben Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Monique Houben Pedicure uit Heythuysen.

Adresgegevens:
Monique Houben Pedicure
Molenaarslaan 10
6093GV Heythuysen

Eenmanszaak Monique Houben Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEUDAL of elders in de provincie Limburg? Monique Houben Pedicure is opgericht in 20090310 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Monique Houben Pedicure bereiken op: 0475-492746. Monique Houben Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14112042. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Monique Houben Pedicure in Heythuysen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image