N.A. van Liere-Frijhoff

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

N.A. van Liere-Frijhoff in Cadzand? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over N.A. van Liere-Frijhoff? Op Salons.nl lees je alles over N.A. van Liere-Frijhoff uit Cadzand.

Adresgegevens:
N.A. van Liere-Frijhoff
Mariastraat 28
4506AE Cadzand

Eenmanszaak N.A. van Liere-Frijhoff is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SLUIS of elders in de provincie Zeeland? N.A. van Liere-Frijhoff is opgericht in 19980826 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan N.A. van Liere-Frijhoff bereiken op: 0117-391712. N.A. van Liere-Frijhoff in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 21020109. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met N.A. van Liere-Frijhoff in Cadzand.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image