Nagelstudio Middelburg

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Nagelstudio Middelburg in Middelburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Nagelstudio Middelburg? Op Salons.nl lees je alles over Nagelstudio Middelburg uit Middelburg.

Adresgegevens:
Nagelstudio Middelburg
Girsesland 85
4337CG Middelburg

Eenmanszaak Nagelstudio Middelburg is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MIDDELBURG of elders in de provincie Zeeland? Nagelstudio Middelburg is opgericht in 20120315 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Nagelstudio Middelburg bereiken op: 06-13025702. Nagelstudio Middelburg in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 54891930. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Nagelstudio Middelburg in Middelburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image