Nagelstyliste Kirsten

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Nagelstyliste Kirsten in Emmen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Nagelstyliste Kirsten? Op Salons.nl lees je alles over Nagelstyliste Kirsten uit Emmen.

Adresgegevens:
Nagelstyliste Kirsten
Meester Bakkerweg 25
7814TM Emmen

Eenmanszaak Nagelstyliste Kirsten is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EMMEN of elders in de provincie Drenthe? Nagelstyliste Kirsten is opgericht in 20070720 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Nagelstyliste Kirsten bereiken op: 06-25397468. Nagelstyliste Kirsten in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04087352. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Nagelstyliste Kirsten in Emmen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image