Nicoles Pedicure Shop

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Nicoles Pedicure Shop in Nieuwegein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Nicoles Pedicure Shop? Op Salons.nl lees je alles over Nicoles Pedicure Shop uit Nieuwegein.

Adresgegevens:
Nicoles Pedicure Shop
Nachtegaal 4
3435AK Nieuwegein

Eenmanszaak Nicoles Pedicure Shop is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWEGEIN of elders in de provincie Utrecht? Nicoles Pedicure Shop is opgericht in 20050816 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Nicoles Pedicure Shop bereiken op: 030-2293538. Nicoles Pedicure Shop in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30207132. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Nicoles Pedicure Shop in Nieuwegein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image