Pedicure en Beautysalon Mirlou

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicure en Beautysalon Mirlou in Bergen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicure en Beautysalon Mirlou? Op Salons.nl lees je alles over Pedicure en Beautysalon Mirlou uit Bergen.

Adresgegevens:
Pedicure en Beautysalon Mirlou
Murseltseweg 6
5854CW Bergen

Eenmanszaak Pedicure en Beautysalon Mirlou is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BERGEN (L.) of elders in de provincie Limburg? Pedicure en Beautysalon Mirlou is opgericht in 20160125 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicure en Beautysalon Mirlou bereiken op: 06-28643628. Pedicure en Beautysalon Mirlou in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65155122. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicure en Beautysalon Mirlou in Bergen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image