Pedicure Jeannette van den Brink

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicure Jeannette van den Brink in Burgum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicure Jeannette van den Brink? Op Salons.nl lees je alles over Pedicure Jeannette van den Brink uit Burgum.

Adresgegevens:
Pedicure Jeannette van den Brink
Joh. Falkenastraat 6
9251CP Burgum

Eenmanszaak Pedicure Jeannette van den Brink is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TYTSJERKSTERADIEL of elders in de provincie Friesland? Pedicure Jeannette van den Brink is opgericht in 20160331 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicure Jeannette van den Brink bereiken op: 0511-230272. Pedicure Jeannette van den Brink in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65700082. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicure Jeannette van den Brink in Burgum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image