Pedicure Margriet

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicure Margriet in Oosterwolde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicure Margriet? Op Salons.nl lees je alles over Pedicure Margriet uit Oosterwolde.

Adresgegevens:
Pedicure Margriet
Boelenkamp 3
8431BK Oosterwolde

Eenmanszaak Pedicure Margriet is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OOSTSTELLINGWERF of elders in de provincie Friesland? Pedicure Margriet is opgericht in 19920805 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicure Margriet bereiken op: 0516-513463. Pedicure Margriet in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01064303. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicure Margriet in Oosterwolde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image