Pedicure Praktijk Elles Lamsma

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicure Praktijk Elles Lamsma in Leeuwarden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicure Praktijk Elles Lamsma? Op Salons.nl lees je alles over Pedicure Praktijk Elles Lamsma uit Leeuwarden.

Adresgegevens:
Pedicure Praktijk Elles Lamsma
Mr. P.J. Troelstraweg 188
8919AE Leeuwarden

Eenmanszaak Pedicure Praktijk Elles Lamsma is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEEUWARDEN of elders in de provincie Friesland? Pedicure Praktijk Elles Lamsma is opgericht in 20090326 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicure Praktijk Elles Lamsma bereiken op: 06-50233103. Pedicure Praktijk Elles Lamsma in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01148249. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicure Praktijk Elles Lamsma in Leeuwarden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image