Pedicure Tjitske

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicure Tjitske in Wilhelminaoord? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicure Tjitske? Op Salons.nl lees je alles over Pedicure Tjitske uit Wilhelminaoord.

Adresgegevens:
Pedicure Tjitske
J.H. van Woldastraat 3
8384DC Wilhelminaoord

Eenmanszaak Pedicure Tjitske is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTERVELD of elders in de provincie Drenthe? Pedicure Tjitske is opgericht in 20120104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicure Tjitske bereiken op: 0521-382341. Pedicure Tjitske in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 54330785. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicure Tjitske in Wilhelminaoord.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image