Pedicurepraktijk Jirnsum

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicurepraktijk Jirnsum in Jirnsum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicurepraktijk Jirnsum? Op Salons.nl lees je alles over Pedicurepraktijk Jirnsum uit Jirnsum.

Adresgegevens:
Pedicurepraktijk Jirnsum
Rijksweg 69
9011VB Jirnsum

Eenmanszaak Pedicurepraktijk Jirnsum is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEEUWARDEN of elders in de provincie Friesland? Pedicurepraktijk Jirnsum is opgericht in 20080101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicurepraktijk Jirnsum bereiken op: 0566-601730. Pedicurepraktijk Jirnsum in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01123986. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicurepraktijk Jirnsum in Jirnsum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image