Pedicurepraktijk Sandra

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicurepraktijk Sandra in Assen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicurepraktijk Sandra? Op Salons.nl lees je alles over Pedicurepraktijk Sandra uit Assen.

Adresgegevens:
Pedicurepraktijk Sandra
Egelslag 36
9403XV Assen

Eenmanszaak Pedicurepraktijk Sandra is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ASSEN of elders in de provincie Drenthe? Pedicurepraktijk Sandra is opgericht in 20170710 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicurepraktijk Sandra bereiken op: 06-29899446. Pedicurepraktijk Sandra in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69148910. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicurepraktijk Sandra in Assen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image