Pedicuresalon Doetse Voetjes

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicuresalon Doetse Voetjes in Giessenburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicuresalon Doetse Voetjes? Op Salons.nl lees je alles over Pedicuresalon Doetse Voetjes uit Giessenburg.

Adresgegevens:
Pedicuresalon Doetse Voetjes
Doetseweg 60
3381KG Giessenburg

Vennootschap onder firma (Vof.) Pedicuresalon Doetse Voetjes is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MOLENLANDEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Pedicuresalon Doetse Voetjes is opgericht in 20160801 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Pedicuresalon Doetse Voetjes bereiken op: 0184-652388. Pedicuresalon Doetse Voetjes in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66601711. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicuresalon Doetse Voetjes in Giessenburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image