Pedicuresalon Ineke

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicuresalon Ineke in Muntendam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicuresalon Ineke? Op Salons.nl lees je alles over Pedicuresalon Ineke uit Muntendam.

Adresgegevens:
Pedicuresalon Ineke
Burg Venemastraat 77
9649BB Muntendam

Eenmanszaak Pedicuresalon Ineke is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MIDDEN-GRONINGEN of elders in de provincie Groningen? Pedicuresalon Ineke is opgericht in 20060712 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicuresalon Ineke bereiken op: 0598-630985. Pedicuresalon Ineke in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02094393. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicuresalon Ineke in Muntendam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image