Pedicuresalon Monique

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicuresalon Monique in Blesdijke? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicuresalon Monique? Op Salons.nl lees je alles over Pedicuresalon Monique uit Blesdijke.

Adresgegevens:
Pedicuresalon Monique
Markeweg 109
8398GM Blesdijke

Eenmanszaak Pedicuresalon Monique is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTSTELLINGWERF of elders in de provincie Friesland? Pedicuresalon Monique is opgericht in 20120720 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicuresalon Monique bereiken op: 06-51707986. Pedicuresalon Monique in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 55732801. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicuresalon Monique in Blesdijke.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image