Pedicuresalon Tineke Zweers

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicuresalon Tineke Zweers in Eerbeek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicuresalon Tineke Zweers? Op Salons.nl lees je alles over Pedicuresalon Tineke Zweers uit Eerbeek.

Adresgegevens:
Pedicuresalon Tineke Zweers
Smeestraat 25
6961KA Eerbeek

Eenmanszaak Pedicuresalon Tineke Zweers is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BRUMMEN of elders in de provincie Gelderland? Pedicuresalon Tineke Zweers is opgericht in 19980810 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicuresalon Tineke Zweers bereiken op: 0313-654305. Pedicuresalon Tineke Zweers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08078505. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicuresalon Tineke Zweers in Eerbeek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image