Pure! Body & Nails

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pure! Body & Nails in Koudum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pure! Body & Nails? Op Salons.nl lees je alles over Pure! Body & Nails uit Koudum.

Adresgegevens:
Pure! Body & Nails
Onderweg 64
8723AJ Koudum

Eenmanszaak Pure! Body & Nails is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SÚDWEST FRYSLÂN of elders in de provincie Friesland? Pure! Body & Nails is opgericht in 20100406 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pure! Body & Nails bereiken op: 06-13359992. Pure! Body & Nails in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01180760. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pure! Body & Nails in Koudum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image