R-styling Hair & Nails

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

R-styling Hair & Nails in Boornbergum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over R-styling Hair & Nails? Op Salons.nl lees je alles over R-styling Hair & Nails uit Boornbergum.

Adresgegevens:
R-styling Hair & Nails
Eabekamp 1
9212RK Boornbergum

Eenmanszaak R-styling Hair & Nails is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente SMALLINGERLAND of elders in de provincie Friesland? R-styling Hair & Nails is opgericht in 20170213 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan R-styling Hair & Nails bereiken op: 06-15137692. R-styling Hair & Nails in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 68059515. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met R-styling Hair & Nails in Boornbergum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image