Saskia van der Velden Design

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Saskia van der Velden Design in Bakel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Saskia van der Velden Design? Op Salons.nl lees je alles over Saskia van der Velden Design uit Bakel.

Adresgegevens:
Saskia van der Velden Design
Van de Poelstraat 3a
5761BW Bakel

Eenmanszaak Saskia van der Velden Design is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente GEMERT-BAKEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Saskia van der Velden Design is opgericht in 20090901 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Saskia van der Velden Design bereiken op: 0492-345203. Saskia van der Velden Design in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17174673. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Saskia van der Velden Design in Bakel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image