Sauna en Beautycentrum Najade

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Sauna en Beautycentrum Najade in Kapellebrug? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sauna en Beautycentrum Najade? Op Salons.nl lees je alles over Sauna en Beautycentrum Najade uit Kapellebrug.

Adresgegevens:
Sauna en Beautycentrum Najade
Roskamstraat 42
4565EM Kapellebrug

Vennootschap onder firma (Vof.) Sauna en Beautycentrum Najade is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente HULST of elders in de provincie Zeeland? Sauna en Beautycentrum Najade is opgericht in 20050101 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Sauna en Beautycentrum Najade bereiken op: 0114-315647. Sauna en Beautycentrum Najade in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 22056775. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sauna en Beautycentrum Najade in Kapellebrug.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image