Schoonheids- en Voetverzorgingssalon ‘Yvette’

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheids- en Voetverzorgingssalon ‘Yvette’ in Groningen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheids- en Voetverzorgingssalon ‘Yvette’? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheids- en Voetverzorgingssalon ‘Yvette’ uit Groningen.

Adresgegevens:
Schoonheids- en Voetverzorgingssalon ‘Yvette’
J.H. Egenbergerstraat 49
9744JB Groningen

Eenmanszaak Schoonheids- en Voetverzorgingssalon ‘Yvette’ is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GRONINGEN of elders in de provincie Groningen? Schoonheids- en Voetverzorgingssalon ‘Yvette’ is opgericht in 19950213 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheids- en Voetverzorgingssalon ‘Yvette’ bereiken op: 050-5567106. Schoonheids- en Voetverzorgingssalon ‘Yvette’ in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02055184. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheids- en Voetverzorgingssalon ‘Yvette’ in Groningen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image