Schoonheidssalon Beauté Tjimkje

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Beauté Tjimkje in Feanwâlden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Beauté Tjimkje? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Beauté Tjimkje uit Feanwâlden.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Beauté Tjimkje
Plomsigge 7
9269MA Feanwâlden

Eenmanszaak Schoonheidssalon Beauté Tjimkje is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DANTUMADIEL of elders in de provincie Friesland? Schoonheidssalon Beauté Tjimkje is opgericht in 20041019 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Beauté Tjimkje bereiken op: 0511-476433. Schoonheidssalon Beauté Tjimkje in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01105561. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Beauté Tjimkje in Feanwâlden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image