Schoonheidssalon Body Face

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Body Face in Gieten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Body Face? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Body Face uit Gieten.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Body Face
Brink 4
9461AS Gieten

Eenmanszaak Schoonheidssalon Body Face is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AA EN HUNZE of elders in de provincie Drenthe? Schoonheidssalon Body Face is opgericht in 20010222 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Body Face bereiken op: 0592-265774. Schoonheidssalon Body Face in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04063873. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Body Face in Gieten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image