Schoonheidssalon De Bedstee

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon De Bedstee in Enschede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon De Bedstee? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon De Bedstee uit Enschede.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon De Bedstee
Bleekweg 8
7512BZ Enschede

Eenmanszaak Schoonheidssalon De Bedstee is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ENSCHEDE of elders in de provincie Overijssel? Schoonheidssalon De Bedstee is opgericht in 19990105 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon De Bedstee bereiken op: 06-22561556. Schoonheidssalon De Bedstee in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 06089271. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon De Bedstee in Enschede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image